Column: Ode aan onze brug

Vandaag is het drie jaar geleden dat wij voor het eerst op date gingen. Ons liefdesverhaal is begonnen bij een bruggetje in Haarlem en daar wordt ons liefdesverhaal ook vervolgd. Vandaag een ode aan onze brug.

De headerfoto op onze trouwdag is gemaakt door de geweldige Josi van Fotostudio Zandvoort.

Drie jaar geleden schreef ik een artikel voor Haerlems Bodem over hardlopen. Bij dat artikel sta ik in sportkleding bij de Gravenstenenbrug, mijn lievelinsgbrug in Haarlem, op de foto. Hubby was via Instagram bij dat artikel terechtgekomen en dat had indruk gemaakt, want een paar weken later herkende hij mij in de stad.
We waren beide voetbal kijken in de Studio in Haarlem. Ik zat in mijn Ajax shirt, met een biertje in mijn hand, bovenop een tafel zodat ik met mijn 1meter67 wat kon zien. Ik keek een beetje naar voetbal en een beetje naar alle mensen in de ruimte. Hubby viel op, want hij stak met z’n twee meter boven de meeste mannen uit en ik merkte dat hij regelmatig naar mij keek. Wat is dit nu?

Bekende Haarlemmer

In de rust gingen de meeste mensen even naar buiten en toen ik een slok van mijn biertje nam, stond hij ineens naast me. ‘Jij bent toch van Haerlems Bodem?’, vroeg hij. Ik was helemaal verrast en mega enthousiast en bevestigde zijn vraag. Hij vertelde dat hij mijn artikel had gelezen en dat hij de foto’s op de Instagram leuk vond en er kwam nog een bemoedigend ‘Ga zo door’, achteraan. Ik was in mijn nopjes, die lange, knappe vent die telkens naar mij keek, herkende mij dus gewoon van mijn hardloopartikel. Ik voelde me echt een bekende Haarlemmer. We begonnen elkaar ook privé te volgen op Instagram, maar het bleef bij foto’s liken, want we zaten beide nog in een relatie.

Het begon met een date

..en eindigde met een gezin. In de paar maanden na onze ontmoeting waren we beide vrijgezel geworden en uiteindelijk, na een twee weken praten over koetjes en kalfjes, op een gewone dinsdagmiddag, vroeg hij mij mee op date. We zijn samen gaan hardlopen en koffie gaan drinken. Na die ene date, volgde de ene na de andere date en werden we intens verliefd op elkaar. We zaten regelmatig bij Spaarne 66, onze favo date spot, met uitzicht op de brug waar hij mij voor het eerst zag en waar we samen hebben gestaan, waar ik zwanger op heb gestaan en de brug waar we als getrouwd stel direct naar toe gingen voor foto’s. Vandaag een ode aan onze brug en het plan om dit weekend een foto te maken van ons gezin van drie, want die hebben we nog niet in onze collectie.

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: