Zelfzorgzondag: klussen

Iedere zondag delen wij een zelfzorg activiteit aan de stand van de maan. De maan staat deze zondag in het teken van Ram, het teken wat gaat over ondernemende energie.

Door de lockdown kunnen we een stuk minder buiten de deur ondernemen dan we gewend zijn. Hoewel er beetje bij beetje versoepeling komt, blijven het onzekere tijden. Er zijn weinig dingen die je vooruit kunt plannen, maar binnenshuis zijn er genoeg dingen om te plannen en ondernemen. Voel de vurige energie van de Ram en steek je handen deze week weer lekker uit de mouwen.

Gerelateerd artikel: Lees ons vorige artikel uit de reeks 'Zelfzorgzondag: zaaien' 

Wassende maan

Gister was het nieuwe maan in Vissen, een periode van het maken van intenties en het najagen van je dromen. Na de nieuwe maan komt de fase wassende maan, wat staat voor het groter worden van de maan. De periode om in actie te komen. Maak gebruik van deze nieuwe fase door te gaan klussen. Misschien stel je al een tijdje wat klussen uit in huis of durf je de stap niet te nemen om groots te denken en zelf iets te maken of een grotere verbouwing te starten. Vandaag is juíst de tijd om in actie te komen.

Gerelateerd artikel: Lees 'Zo stel je écht prioriteiten' voor meer focus in je leven

Maan in Ram

Ram is een vuurteken vol energie. Hij is ondernemend en maakt regelmatig snelle beslissingen, waardoor er snel nieuwe projecten of hobby’s ontstaan. Laat je meevoeren op de energie van Ram en maak een paar snelle beslissingen vandaag. Altijd al een roadtrip door Europa willen maken, koop een tweedehands camper en start met verbouwen. Klaar met je keuken? Een likje verf op je keukenkastjes kunnen wonderen doen. Wil je meer opbergruimte, ontwerp zelf een opbergsysteem. Heeft een vriendin hulp nodig met klussen, bied jezelf aan. Ga ervoor deze zondag. Werken met je handen staat nauw in contact met je hoofd. Het werkt ontspannend, het stimuleert je creativiteit en al doende leert men.

Fijne zondag, xx

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: