MAANdag: Edelstenen en kristallen

Goed te gebruiken in combinatie met de energie van de maan: edelstenen en kristallen. Heb jij ze al thuis liggen? Vandaag in MAANdag vertel ik hoe je edelstenen en kristallen kiest die bij jou passen.

Los van het feit dat de meeste edelstenen en kristallen prachtig zijn om alleen al naar te kijken, kunnen ze jouw negatieve energie opslurpen en positieve energie toesturen. Baat het niet, dan schaadt het niet, denk ik dan maar.

Gerelateerd artikel: Lees 'Alles over affirmaties, visualisaties, mantra's en meditaties' voor nog meer goede energie

Kiezen van een steen

Het kiezen van een edelsteen of kristal hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt ten alle tijden afgaan op je gevoel. Welke steen voelt goed of vind je er zo mooi uitzien dat je hem wel in huis moét hebben. Wil je gerichter op zoek naar een steen of zoek je naar een bepaalde kracht of energie, zoek er dan wat meer informatie over op (zie de tip van het gratis e-book hieronder).

Zelf heb ik gekozen aan de hand van de sterrenbeelden van ons gezin en gekeken naar de krachten waar we allemaal wat aan hebben. Zo heb ik de Tijgeroog, die past bij het sterrenbeeld Leeuw van mijn man en zorgt voor beschermende kracht, moed en vertrouwen. Ook heeft het een positieve werking op verkoudheid en astma. Daarbij heb ik de Amethist, die past bij mijn sterrenbeeld Waterman en Maagd van mijn dochter. De steen heeft een beschermende en reinigende werking en kan de ruimte zuiveren en bevordert de spirituele groei. Ook heb de Toermalijn liggen, die aardt en beschermt tegen straling van mobiele telefoons, stress en spanning. Altijd handig.

Gerelateerd artikel: Lees '6 x mindful voor thuis'

Tips voor websites en winkels

  • Mijn favoriete ‘spirituele winkeltje’ in Haarlem is Ananda. Een heerlijk klein winkeltje, waar je uren kunt vertoeven. Ze hebben er (bijna) alles op het gebied van spiritualiteit en je kunt er op een ware ontdekkingstocht. In iedere grote stad zul je wel een soortgelijk winkeltje hebben. Ga lekker naar binnen en laat je ook vooral adviseren.
  • De website en webshop van ‘The Spirit Junkies’ is een walhalla op het gebied van spiritualiteit. Ik word zo blij van die hele vibe en je kunt er veel informatie vinden en mooie dingen aanschaffen.
  • Via cosmicbox.nl kun je een abonnement nemen op een spiritueel cadeautje iedere maand. Er zitten regelmatig edelstenen of kristallen in en zijn met zorg samengesteld. Tip: als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je een handig e-book toegestuurd over edelstenen en kristallen.
BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: