Printable: routine planner

Download nu gratis de printable van mijn routine planner. Ik ben dol op lijstjes zodat ik mijn doelen scherp houd voor mezelf. Ben jij daar ook klaar om je routines te verscherpen? Download dan mijn printable en ga aan de slag!

Met de nieuwe maan in Ram ben ik druk in de weer met met doelen en het aanscherpen van mijn routines. Zwanger zijn is voor mij echt een obstakel om alles te doen wat ik ‘normaal’ doe, daarom vind ik het fijn weer even in een overzicht te zetten waar ik na de bevalling naar toe ga werken.
Samen met mijn vision board en mijn 12 maanden plan, houd ik mijn doelen scherp en probeer ik al kleine stapjes in de goede richting te zetten. Ga ook lekker aan de slag en download mijn routine schema.

De hippe huis vrouw routine schema

Schrijf op wat je in de ochtend en avond doet (of wil gaan doen). Daarnaast wat je dagelijks, wekelijks, maandelijks en zelfs jaarlijks doet.
Zo staat er bij mij dagelijks lezen op (wat ik al doe) en yoga (wat ik weer wil gaan doen). Wekelijks schrijf ik ons weekmenu op en doen we boodschappen en bij maandelijks staat er fotoalbum updaten, dag voor mezelf en een nieuwe– en volle maan ritueel doen.
Wat zijn jouw routines en doelen? Schrijf ze op en maak ze waar!

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Leeslijstje van juni

Lezen is mijn lifestyle en daarom deel ik maandelijks een leeslijstje met de boeken die ik op dit moment lees. Bekijk de volledige boekenlijst voor nog meer inspiratie en links. Dit is het leeslijstje van juni.

Follow Friday: @belle_finance

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @belle_finance. Volg jij haar al?

Onmisbaar voor iedere moeder: de moederclub

Afgelopen Moederdag zette ik mijn moederclub al even in het zonnetje, want deze groep vrouwen is echt onmisbaar. Een moederclub gun ik iedere moeder en er zijn zoveel redenen waarom.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

2 gedachten over “Printable: routine planner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: