MAANdag: wassende maan

De nieuwe maan staat deze maand in het teken van Ram, een astrologisch nieuw jaar als je het mij vraagt. Tijdens de wassende maan, wanneer het tijd is voor actie, is het een geschikte tijd om een 12 maanden plan te maken. Wat wil je het aankomende jaar bereiken? Download mijn printable en ga aan de slag!

Vorige week MAANdag kon je lezen over het maken van een vision board. Ik schreef over het maken mijn eigen vision board en deelde een routine planner om te downloaden. Ik heb niet stilgezeten, want ik heb ook een 12 maanden planner gemaakt om zelf in te vullen.

Gerelateerd artikel: Lees 'Mijn slow living avondroutine'

Wat wil je bereiken?

Door je doelen scherp te hebben en de wassende maan groeit tot volle maan, is het tijd voor actie. Schrijf die doelen op, hang ze naast je vision board of bewaar ze in je journal. Zorg dat je ze regelmatig bekijkt en werk in kleine stapjes naar je doelen toe. Belangrijk is om in je achterhoofd te houden dat het echt niet ineens heel groots hoeft. Kleine stapjes zorgen voor meer successen, wat zorgt voor motivatie om door te gaan en uiteindelijk zul je bereiken wat je wil bereiken.

Download de 12 maanden planner

Download hier de routine planner voor een overzicht van je ochtend- en avondroutine, gecombineerd met je dagelijkse tot jaarlijkse routines.

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Leeslijstje van juni

Lezen is mijn lifestyle en daarom deel ik maandelijks een leeslijstje met de boeken die ik op dit moment lees. Bekijk de volledige boekenlijst voor nog meer inspiratie en links. Dit is het leeslijstje van juni.

Follow Friday: @belle_finance

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @belle_finance. Volg jij haar al?

Onmisbaar voor iedere moeder: de moederclub

Afgelopen Moederdag zette ik mijn moederclub al even in het zonnetje, want deze groep vrouwen is echt onmisbaar. Een moederclub gun ik iedere moeder en er zijn zoveel redenen waarom.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: