MAANdag: wassende maan

De nieuwe maan staat deze maand in het teken van Ram, een astrologisch nieuw jaar als je het mij vraagt. Tijdens de wassende maan, wanneer het tijd is voor actie, is het een geschikte tijd om een 12 maanden plan te maken. Wat wil je het aankomende jaar bereiken? Download mijn printable en ga aan de slag!

Vorige week MAANdag kon je lezen over het maken van een vision board. Ik schreef over het maken mijn eigen vision board en deelde een routine planner om te downloaden. Ik heb niet stilgezeten, want ik heb ook een 12 maanden planner gemaakt om zelf in te vullen.

Gerelateerd artikel: Lees 'Mijn slow living avondroutine'

Wat wil je bereiken?

Door je doelen scherp te hebben en de wassende maan groeit tot volle maan, is het tijd voor actie. Schrijf die doelen op, hang ze naast je vision board of bewaar ze in je journal. Zorg dat je ze regelmatig bekijkt en werk in kleine stapjes naar je doelen toe. Belangrijk is om in je achterhoofd te houden dat het echt niet ineens heel groots hoeft. Kleine stapjes zorgen voor meer successen, wat zorgt voor motivatie om door te gaan en uiteindelijk zul je bereiken wat je wil bereiken.

Download de 12 maanden planner

Download hier de routine planner voor een overzicht van je ochtend- en avondroutine, gecombineerd met je dagelijkse tot jaarlijkse routines.

BoekenBoeken


Dit zijn onze laatste berichten:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: