Follow Friday: @ninapierson

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @ninapierson, ken jij haar al?

Nina Pierson (35) is voor mij een voorbeeldvrouw op verschillende vlakken. Op haar account komen berichten voorbij met de thema’s duurzaamheid, selfcare en Woman Empowerment Moederschap. Zij vervult zoveel verschillende rollen in haar leven en probeert daarnaast ook goed voor zichzelf te zorgen. Nina is een vrouw die onderneemt, een boek heeft geschreven, moeder is van twee dochters en een kersverse zoon, geliefde, actief op Instagram en zorgt voor verbinding en een mooie community voor vrouwen. Precies de onderwerpen en dromen uit mijn leven.

Gerelateerd artikel: Lees de vorige Follow Friday met mijn moedervriendin @kindrebel

Een follow waard omdat,

Nina zoveel doet wat belangrijk is voor vrouwen, moeders en de volgende generatie. Zij draagt er mede zorg voor dat we onszelf als vrouw en moeder niet vergeten. Dat we naast het moederschap ook kunnen ondernemen én dat de volgende generatie vrouwen een een nog mooiere wereld heeft dan wij. Een wereld waarin we elkaar steunen, doen wat juist is om deze zo gezond en duurzaam mogelijk te houden en waarin we onze kwaliteiten benutten. Dankjewel Nina, voor je inspiratie en kracht om dit te doen.

Kraamtijd

Nina haar eerste boek ‘Mama’en’ staat uiteraard bij mij op de boekenplank. Een boek wat ik zeker later doorgeef aan hummel, want het is zo vrouwvriendelijk geschreven en het heeft mij echt kracht gegeven tijdens mijn tweede zwangerschap en de miskraam daar tussenin. Het boek waar zij nu mee bezig is, gaat over de kraamtijd. Perfecte timing, want ze deelt nu veel dingen op haar account over de zelfzorg voor een vrouw nadat zij bevallen is. Ik heb al zoveel tips en ideeën opgeslagen, echt fantastisch!


Ben jij of ken jij iemand die geschikt zou zijn voor Follow Friday? Laat het weten via de reacties of stuur een berichtje via Instagram, ik ontdek graag nieuwe accounts.


Dit zijn onze laatste berichten:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: