Zelfzorgzondag: kom van die bank af

Iedere zondag deel ik een zelfzorg activiteit aan de stand van de maan. De maan staat deze zondag in het teken van Waterman, het teken wat veel vrienden en kennissen heeft. Haal de Waterman in jou naar boven en kom van die bank af!

Iemand met het sterrenbeeld Waterman herkent zich misschien in een mens die veel vrienden en kennissen heeft en voor iedere hobby of deel van zijn of haar leven wel een paar en waar zij ook lange tijd contact onderhoudt. Ik ben een Waterman en ik herken mezelf daar zeker in. Ik heb nog contact met mensen van de basisschool, ik heb mijn beste vriendinnen, mijn moedervriendinnen en contacten hier en daar van sport, hobby’s en gedeelde ervaringen en sommige spreek ik dan niet veel, maar als ik ze spreek is het goed. Ben jij een Waterman of heb jij een Waterman in je vrienden- of kennissenkring? Een Waterman als vriend of vriendin zorgt voor afwisseling en actieve uitjes.

Gerelateerd artikel: Lees het vorige artikel in de reeks 'Harmonie in huis'

Maan in Waterman

Vandaag staat de maan in Waterman. Je kunt de behoefte voelen om iets te ondernemen, iets actiefs of sportiefs misschien. Als je iets doet met een Waterman is het nooit saai. Kom vandaag van die bank af en ga op pad vandaag. Ga samen met je partner of vriend of vriendin lekker wandelen, een stuk fietsen of onderneem iets leuks zoals trampoline springen of kanoën door de grachten van een leuke stad.
Wees creatief en heb vooral veel plezier. Haal de Waterman in je naar boven!


Dit zijn onze laatste berichten:

Slow Saturday: bladeren drogen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: bladeren drogen.

VIDEO: details van augustus

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

7 x herfstboeken voor jonge kinderen

De herfst heeft zijn intrede gemaakt en daar horen weer leuke dingen bij. Er zijn een aantal boeken die hier ieder jaar weer favoriet zijn en ik deel hier 7 herfstboeken voor jonge kinderen, boeken met leuke verhalen, maar vooral prachtige illustraties.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: