Follow Friday: @belle_finance

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @belle_finance. Volg jij haar al?

Heb jij dat ook wel eens, dat er iets op je pad komt precies op het moment dat je focus daar op ligt? Fijn is dat hé. Dat is precies wat ik met het account van Bo had. Als ondernemer ben ik nu lekker bezig het schilderen van huisjes van aquarel en gezinnetjes van hout en dus meer bezig met mijn financiën en de belastingdienst. Bo herinnerde mij eraan om een KOR-formulier in te vullen en we zijn lekker aan het sparren over wat ondernemers nou nodig hebben. Echt heel leuk!

Een follow waard, omdat

Bezig zijn met je financiële situatie een gewoonte zou moeten zijn. Bo heeft handige tips voor ondernemers, voor (oud) studenten en iedereen die interesse heeft in financiën. Er komt ook een cursus aan en ze staat in de chat altijd open voor vragen en heeft praktische tips. Een echte aanrader dus!


Ben jij of ken jij iemand die het delen waard is bij onze Follow Friday? Laat het weten in de reacties of stuur mij een berichtje op Instagram.


Dit zijn onze laatste berichten:

Slow Saturday: bladeren drogen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: bladeren drogen.

VIDEO: details van augustus

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

7 x herfstboeken voor jonge kinderen

De herfst heeft zijn intrede gemaakt en daar horen weer leuke dingen bij. Er zijn een aantal boeken die hier ieder jaar weer favoriet zijn en ik deel hier 7 herfstboeken voor jonge kinderen, boeken met leuke verhalen, maar vooral prachtige illustraties.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: