Leeslijstje van juni

Lezen is mijn lifestyle en daarom deel ik maandelijks een leeslijstje met de boeken die ik op dit moment lees. Bekijk de volledige boekenlijst voor nog meer inspiratie en links. Dit is het leeslijstje van juni.

* Bestel je een boek via één van de links in dit artikel, dan krijg ik een kleine bijdrage van bol.com. Kost jou niks extra’s, maar ik waardeer jouw steun enorm.

Mijn lijstje van juni is een divers lijstje. Via Instagram zie ik soms boeken voorbij komen die passen bij de intenties of doelen waar ik mee bezig ben. Als ik dan ruimte heb voor verdieping en meer wil weten over een bepaald onderwerp, dan reserveer ik een boek bij de bibliotheek (wat nu gelukkig weer kan) of bestel ik het bij mijn vriendje Bol.
Deze maand lees ik over geld, want een passief inkomen is de droom, over energiestromen en over seksualiteit, een onderwerp waar ik als leerkracht veel mee bezig ben de laatste tijd.

Gerelateerd artikel: Lees 'Seksuele voorlichting op de basisschool? Ik zeg ja!'

Happy money van Ken Honda

Zoals ik hierboven al schreef, een passief inkomen is de droom. Iedere maand tijd vrijmaken om met geld bezig te zijn, helpt je een steeds duidelijker beeld te krijgen van mijn financiën. Ik vind het een steeds belangrijker en interessanter onderwerp en dit boek schijnt een topper te zijn en dat voor zo’n klein prijsje 😉

Prijs: €10.-

Energie koorden van Denise Linn

‘Wat je oogst, is wat je zaait’ en ‘Wat je geeft krijg je terug’. Twee mooie quotes die gaan over de energie die je in het leven stopt, in mensen stopt of in je werk. Naast de positieve energie die je uitstraalt en ontvangt heb je ook negatieve energieën om je heen en het is best interessant om daar wat (zelf)onderzoek te doen. Tip dus!

Prijs: €22,50

De geschiedenis van mijn seksualiteit van Sofie Lakmaker

Zelf heb ik een e-book over seksuele voorlichting geschreven voor leerkrachten op de basisschool en ik heb nog een e-book op de planning staan over dit onderwerp. Ik raak dus niet uitgelezen over dit onderwerp. Wellicht ook voor jou interessant om over dit onderwerp te lezen.

Prijs: €22,50

Lees hier het leeslijstje van oktober, van maart, april, mei en hier onze volledige boekenlijst voor boekeninspiratie.


Dit zijn mijn nieuwste blogs:

Follow Friday: @belle_finance

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @belle_finance. Volg jij haar al?

Onmisbaar voor iedere moeder: de moederclub

Afgelopen Moederdag zette ik mijn moederclub al even in het zonnetje, want deze groep vrouwen is echt onmisbaar. Een moederclub gun ik iedere moeder en er zijn zoveel redenen waarom.

MAANdag: de invloed van Mercurius

Sinds vorige week maandag loopt de planeet Mercurius retrograde tot en met 21 juni aanstaande en dat kan invloed hebben op bepaalde dingen in je leven. Wat dat betekent leg ik in deze blog uit.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: