MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

Gerelateerd artikel: Lees 'MAANdag: de maan met kinderen' om spelenderwijs te starten met de maancyclus

De meeste maankennis haal ik uit boeken. Boeken die ik leen van de bibliotheek. Ik heb ook een paar praktische handboeken over de maan op mijn boekenplan liggen, die gebruik ik met regelmaat. Ik lees ook veel online over horoscopen en de maan en volg op Instagram een paar accounts waarvan ik veel leer en ook voor mijn plezier lees. Al deze informatie combineer ik en maak ik mijn eigen interpretaties mee voor artikelen en activiteiten. In dit artikel deel ik mijn favoriete insta-accounts met jou om ook meer te lezen en leren over de maan.

Gerelateerd artikel: Lees 'MAANdag: maankalenders' een handig hulpmiddel voor het leven met de maan

@indesterren

Het account @indesterren is van Nora en zij is astroloog. Ze schrijft fijn en geeft mooie en duidelijke beschrijvingen van horoscopen, gebeurtenissen in het sterrenstelsel en koppelt dit ook aan haar eigen ervaringen wat ik erg interessant vind om te lezen.

Op haar website www.indesterren.nl kun je veel lezen, maar je ook aanmelden voor een betaald membership, persoonlijke horoscopen aanvragen en haar podcast luisteren.

@maanfestijn

Het account @maanfestijn wordt beheerd door Marije en zij heeft niet alleen prachtig mooie plaatjes op haar feed, ze schrijft met zachte woorden, geeft veel uitleg en geeft mij echt een warm gevoel. Ik ben regelmatig haar posts aan het teruglezen.

@dehandcoach

Melissa is de drijvende kracht van het account @dehandcoach en haar volg ik het langst van allemaal en ben met haar hulp ook de selfcaresunday reeks gestart.

Melissa geeft veel informatie en inspireert mij enorm kansen met beide handen aan te grijpen en haar motto is: je hebt goud in handen. En ze maakt fantastisch veel woordspelingen en daar ben ik ook dol op.

Op haar website kun je terecht voor handlezingen, haar verschillende e-books en ze schrijft ook killer nieuwsbrieven die ik niet oversla.

@magic_of_i

Dit account is een Engelstalig account, waar je ook agenda’s en notebooks bij kunt bestellen die er echt práchtig uitzien als je het mij vraagt.

Een mooie feed met fijne informatie over de huidige maanstand, lekker om te lezen en leuk om naar te kijken.


Dit zijn onze laatste berichten:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

Zelfzorgzondag: de tijd nemen

Zondag staat in het teken van zelfzorg. Iets wat voor mij niet altijd even vanzelfsprekend is. Erover schrijven is voor mij een stok achter de deur én voor jou misschien wel de motivatie om ook een moment voor jezelf te nemen. Deze keer: de tijd nemen.

Gepubliceerd door Loes

Gepassioneerd over schrijven, lesgeven, mama'n en huisvrouwen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: