Wat kan ik voor je doen?

Met het dierenriemteken Boogschutter als mijn ascendant, met de planeet Jupiter als kracht, ben ik altijd in beweging en aan het ondernemen. Ik kan veel en doe veel. Ik help je graag op het gebied van tekst: ik schrijf knaller sollicitatiebrieven, maak mooie en overzichtelijke cv’s, maar kan je ook helpen bij het schrijven van gedichten, verhalen of het kritisch meekijken naar jouw eigen tekst.
Daarnaast schilder ik huisjes van aquarel, leuk als housewarming cadeau of herinnering aan een vorig huis. Ook maak ik handgemaakte, gepersonaliseerde gezinnetjes. Bestel je eigen gezin of geef een gezinnetje cadeau bij een verhuizing of als kraamcadeau.


Tekst

Hulp nodig op het gebied van tekst?
Laten we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen. Een goede tekst begint met een goed gesprek.

Huisje

Zoek je een handgemaakt en origineel cadeau voor een housewarming of een andere mijlpaal? Bestel een huisje van aquarel.

Gezinnetje

Leuk als kraamcadeau of andere speciale feestdagen zoals Moederdag. Geef een gezinnetje cadeau. Handgemaakt en gepersonaliseerd.


Wil je mijn blogs in je inbox?


Dit zijn mijn laatste blogs:

Leeslijstje van juni

Lezen is mijn lifestyle en daarom deel ik maandelijks een leeslijstje met de boeken die ik op dit moment lees. Bekijk de volledige boekenlijst voor nog meer inspiratie en links. Dit is het leeslijstje van juni.

Follow Friday: @belle_finance

Welkom bij Follow Friday, want sharing is caring. In de reeks Follow Friday deel ik een account die ik volg en enorm fan van ben. Deze keer in Follow Friday: @belle_finance. Volg jij haar al?

Onmisbaar voor iedere moeder: de moederclub

Afgelopen Moederdag zette ik mijn moederclub al even in het zonnetje, want deze groep vrouwen is echt onmisbaar. Een moederclub gun ik iedere moeder en er zijn zoveel redenen waarom.

%d bloggers liken dit: