Wat kan ik voor je doen?

Met het dierenriemteken Boogschutter als mijn ascendant, met de planeet Jupiter als kracht, ben ik altijd in beweging en aan het ondernemen. Ik kan veel en doe veel. Ik help je graag op het gebied van tekst: ik schrijf knaller sollicitatiebrieven, maak mooie en overzichtelijke cv’s, maar kan je ook helpen bij het schrijven van gedichten, verhalen of het kritisch meekijken naar jouw eigen tekst.
Daarnaast schilder ik huisjes van aquarel, leuk als housewarming cadeau of herinnering aan een vorig huis. Ook maak ik handgemaakte, gepersonaliseerde gezinnetjes. Bestel je eigen gezin of geef een gezinnetje cadeau bij een verhuizing of als kraamcadeau.


Tekst

Hulp nodig op het gebied van tekst?
Laten we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen. Een goede tekst begint met een goed gesprek.

Huisje

Zoek je een handgemaakt en origineel cadeau voor een housewarming of een andere mijlpaal? Bestel een huisje van aquarel.

Gezinnetje

Leuk als kraamcadeau of andere speciale feestdagen zoals Moederdag. Geef een gezinnetje cadeau. Handgemaakt en gepersonaliseerd.


Wil je mijn blogs in je inbox?


Dit zijn mijn laatste blogs:

Slow Saturday: bladeren drogen

De zaterdag heb ik omgedoopt tot ‘Slow Saturday’ en dan deel ik een traditie, een activiteit of een dag uit mijn slow living lifestyle voor inspiratie voor lekker langzaamaangaan in deze snelle wereld. Deze keer: bladeren drogen.

VIDEO: details van augustus

Dit jaar heb ik het voornemen iedere maand een video te maken met de details uit mijn leven. De kleine dingen waar ik blij van word en wil onthouden voor later. Mega leuk om terug te kijken vind ik altijd en voor jou een kijkje in mijn leven. Enjoy!

7 x herfstboeken voor jonge kinderen

De herfst heeft zijn intrede gemaakt en daar horen weer leuke dingen bij. Er zijn een aantal boeken die hier ieder jaar weer favoriet zijn en ik deel hier 7 herfstboeken voor jonge kinderen, boeken met leuke verhalen, maar vooral prachtige illustraties.

%d bloggers liken dit: