Wat kan ik voor je doen?

Met het dierenriemteken Boogschutter als mijn ascendant, met de planeet Jupiter als kracht, ben ik altijd in beweging en aan het ondernemen. Ik kan veel en doe veel. Ik help je graag op het gebied van tekst: ik schrijf knaller sollicitatiebrieven, maak mooie en overzichtelijke cv’s, maar kan je ook helpen bij het schrijven van gedichten, verhalen of het kritisch meekijken naar jouw eigen tekst.
Daarnaast schilder ik huisjes van aquarel, leuk als housewarming cadeau of herinnering aan een vorig huis. Ook maak ik handgemaakte, gepersonaliseerde gezinnetjes. Bestel je eigen gezin of geef een gezinnetje cadeau bij een verhuizing of als kraamcadeau.


Tekst

Hulp nodig op het gebied van tekst?
Laten we samen kijken naar wat ik voor je kan betekenen. Een goede tekst begint met een goed gesprek.

Huisje

Zoek je een handgemaakt en origineel cadeau voor een housewarming of een andere mijlpaal? Bestel een huisje van aquarel.

Gezinnetje

Leuk als kraamcadeau of andere speciale feestdagen zoals Moederdag. Geef een gezinnetje cadeau. Handgemaakt en gepersonaliseerd.


Wil je mijn blogs in je inbox?


Dit zijn mijn laatste blogs:

Buy Nothing New in oktober: week 1

Oktober staat bekend om de ‘Buy nothing new- challenge’ en ik besloot daar weer aan mee te doen, aangezien ik mezelf betrap op veel online aankopen de laatste tijd. Hoe dat de eerste week is gegaan, lees je hier.

Wat je leert als je moeder bent

Moeders worden ook wel eens vergeleken met een superheld, want ja; wat kan een moeder eigenlijk niet. Wat je vooral leert als moeder is dat moederliefde een bijzonder iets is en je veel meer kan dan je dacht.

MAANdag: insta-accounts die ik volg

Je zult je misschien wel eens afvragen hoe ik aan mijn ‘maaninformatie’ kom. In dit artikel deel ik een aantal insta-accounts die ik volg die jij wellicht ook wel leuk en interessant vindt om te volgen, maar misschien ken je ze al.

%d bloggers liken dit: